AZC: Reacties op uw schrijven

Niels van den Berg 18.09.2015

Afgelopen maandag heeft het te realiseren AZC op de agenda gestaan. Een dossier waar de fractie van Burgerbelangen Enschede de afgelopen weken enorm veel tijd in steekt en heeft gestoken.
De gemeenteraad heeft ook vele mailtjes en brieven mogen ontvangen. Tegelijkertijd zijn er ook veel berichten rechtstreeks gericht aan de fractie van Burgerbelangen Enschede. In het begin hebben wij iedereen een antwoord gestuurd.
Aanstaande maandag staat het onderwerp AZC op de agenda van de raadsvergadering. U kunt zich voorstellen dat een goede voorbereiding op dit onderwerp veel tijd kost van de gehele fractie. Dit houdt echter in dat wij niet meer in staat zijn om iedereen persoonlijk een reactie terug te sturen.
Wij hebben elk bericht ontvangen en over de inhoud van ieder afzonderlijk bericht is uitvoerig gesproken in de fractievergadering. Een groot aantal opmerkingen zijn zeer waardevol gebleken, dank daarvoor.
Maandag is het vervolg van het debat in de gemeenteraad. Uiteindelijk ook de besluitvorming. Dit is middels een livestream te volgen op http://www.raad053.nl
Dank voor uw schrijven!