Kandidaten succes!!!

André Le Loux 10.10.2013

Gisteravond hebben we de algemene ledenvergadering van Burgerbelangen gehouden en is de kandidatenlijst voor de verkiezingen 2014-2018 vastgesteld

. Ik ben van mening dat we uitstekende kandidaten hebben, kandidaten die een drive hebben en op willen komen voor de belangen van de burger. Deze groep gaan wij enthousiast ondersteunen in de komende verkiezingstijd.
Het zal duidelijk zijn dat de gemeenteraadsleden voor de periode 2014-2018 geen gemakkelijke tijd tegemoet gaan. De gemeente is krap bij kas en voor nieuwe initiatieven is nauwelijks ruimte. Ook is nog steeds niet duidelijk welke extra taken de gemeente moet gaan uitvoeren. Onze kandidaten zijn zich ervan bewust dat het niet gemakkelijk gaat worden en toch gaan ze er tegen aan. Afgelopen zaterdag was de eerste scholingsdag van een uitgebreid scholingsprogramma en het enthousiasme van de kandidaat- raadsleden droop er af. Middels dit scholingsprogramma dat zij krijgen voorgeschoteld, zijn zij straks helemaal klaar voor het echte werk.
Met deze drive en enthousiasme hebben wij er alle vertrouwen in. Kandidaten succes gewenst.