Verkiezingen 2014

Barry Overink 18.10.2012

 Maart 2014, het lijkt nog erg ver weg, maar voor we het weten is het zo ver

en zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad.
Achter de schermen is Burgerbelangen al bezig met de voorbereidingen, de campagne vergaderingen zijn inmiddels gestart en waar nodig zijn wij ons verkiezingsprogramma aan het bijwerken, volop activiteiten dus naast ons dagelijkse bestuurs- of raadswerk.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 is Burgerbelangen op zoek naar gedreven en enthousiaste personen die zich herkennen in Burgerbelangen en die zich verkiesbaar willen stellen in 2014. Ben jij de sociaal liberaal die wij zoeken en heb jij affiniteit met lokale politiek, wil jij wat betekenen voor de stad Enschede en haar burgers, doe dan de test: http://www.schuiltereenraadslidinmij.nl

Met name jongeren nodigen wij uit om te reageren, want ook dit geluid is belangrijk voor Burgerbelangen.

Voor meer informatie kun je een van onze raadsleden aanspreken of een mail sturen naar: secretaris@burgerbelangenenschede.nl

Voelt u zich aangetrokken door Burgerbelangen maar wilt u geen actieve rol vervullen of op de kieslijst staan, dan kunt u ook ondersteunend lid worden voor een bedrag van €15,– per jaar.