Enschedese “Volksvertegenwoordiging” richting verkiezingen 2018

Bestuur 11.03.2017

Woensdag 15 maart a.s. zijn er de landelijke verkiezingen. Er wordt weer flink geïnvesteerd in allerlei reclamecampagnes. Alles wordt weer beter! Meer blauw op straat en betere zorg, meer werkgelegenheid, een eerlijke inkomensverdeling, een schoon milieu. Kortom het gras wordt overal groen.

Wij, Burgerbelangen Enschede zijn een lokale partij die geen subsidie ontvangen vanuit Den Haag, wij bekostigen onze campagne volledig uit eigen middelen. Wij zijn trots op onze leden en iedereen die ons een warm hart toedraagt. Wij zijn er trots op dat wij met name het afgelopen jaar veel nieuwe leden uit diverse geledingen hebben mogen verwelkomen, allemaal mensen die weten hoe de Enschedese volksvertegenwoordiging werkt.

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Onlangs heeft het BBE bestuur de kiescommissie geïnstalleerd en zij gaan zich bezig houden met de gesprekken, met de kandidaten en met het opstellen van de gros- en kandidaten-lijst. Alle leden die langer dan een jaar lid zijn van BBE hebben bericht gehad om zich als ze dat willen, kandidaat te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Wij zijn er trots op dat er al veel aanmeldingen binnen zijn en wij straks weer met een mooie lijst aan de verkiezingen kunnen deelnemen.

Burgerbelangen Enschede is een lokale partij zonder landelijke binding, die in al weer bijna 25 jaar politiek actief is in Enschede. En, wij blijven het altijd “Gewoon Samen Doen”.