Inloopspreekuur

Barbara Doosje 01.05.2015

De fractie en het bestuur van Burgerbelangen Enschede houden, ingaande 7 mei 2015, iedere donderdagavond om 19.00 uur een inloopspreekuur. Dit inloopspreekuur vindt plaats in Café De Zon aan de Zuiderhagen 43 in Enschede (tegenover de centrale bibliotheek).

Burgerbelangen Enschede wil graag weten wat er speelt in de samenleving. U kunt ons altijd mailen of bellen, maar soms is het handiger om even met elkaar om tafel te zitten. Wij nodigen de inwoners van Enschede daarom uit om bij ons langs te komen om uw vragen, opmerkingen of ideeën onder de aandacht te brengen van de politiek.

Kunt u niet naar ons spreekuur komen, neemt u dan contact met ons op via e-mail: info@burgerbelangenenschede.nl of bel om een afspraak te maken 053-4818016

Inloopspreekuur Burgerbelangen Enschede, wekelijks op donderdag van 19.00-21.00 uur