Elke stem telt

Albert Veldt 16.03.2014

De afgelopen weken waren tumultueus, hectisch en verwarrend. De campagne die wij voerden was voor iedereen zichtbaar.

We waren overal in de stad, in de wijken en dorpen. Nog nooit waren de reacties zo positief! Vier jaar geleden moesten we bijna achter de mensen aanlopen om de verstrekte flyers van de grond op te rapen en nu kwamen we flyers en brochures te kort om te voldoen aan de vragen van de mensen. Adembenemend, positief en vol verwachting kunnen we nu op naar 19 maart om te zien of iedereen ook doet wat hij/zij belooft heeft.
Als we naar de peilingen kijken gaan we sterk groeien en dat mag best na twintig jaar Burgerbelangen in Enschede. Eindelijk helemaal volwassen en mogelijk (nog) wat meer te zeggen als burgers van deze stad in het college.

Voor mijzelf kan ik alleen zeggen dat ik me voor iedereen en alles heb ingezet, ook buiten mijn portefeuille. Ik kan voorbeelden noemen van mensen die problemen hadden met het verkrijgen van een invalidenparkeerkaart, een bouwvergunning, een bijstandsuitkering, een verlening van een ROZ bijdrage, een uitsluitsel voor sollicitatieplicht of als mediator bij een burenruzie. Maar ik ben ook actief geweest ten opzichte van het signaleren van illegale afvalstort in het buitengebied. Enfin ik heb me ingezet voor u allen! Iedereen kon mij bellen en iedereen kon (binnen de redelijkheid ) rekenen op mijn steun.
Daarom ga ik ervan uit dat dit niet mijn laatste bijdrage aan de nieuwsbrief is, want u gaat vast stemmen op Burgerbelangen Enschede komende woensdag.
Wij rekenen op U!!