Verkiezingen

André Le Loux 27.02.2014

19 maart zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad.

Op dit moment zijn de eerste verkiezingsdebatten geweest. Wat je merkt in de debatten is dat verschillende partijen niet zoveel beloven als voorheen, omdat ze wel weten dat , door de bezuinigingen, door het grondbeleid in het verleden en door de overheveling van taken van rijk naar gemeenten er fors minder te besteden is.

Dat maakt het er voor raadsleden niet leuker en gemakkelijker op. Zij zullen aan de samenleving moeten laten weten dat men het op vele fronten met minder geld moet doen. Dat zal ook betekenen dat raadsleden nog wel eens wat te incasseren zullen krijgen. Des te meer respect krijg je dan voor raadsleden die ondanks dit gegeven toch hun nek willen uitsteken.

Ook bij Burgerbelangen weten de toekomstige raadsleden (en we hebben goede kandidaten ) wat hun te wachten staat. Daarom verdienen ze het juist dat u gaat stemmen. Door uw stem uit te brengen steunt u hen en dat geeft hen vertrouwen om de moeilijke klus,die te wachten staat, te kunnen klaren.

Dus ga stemmen.