GEWOON SAMEN DOEN

Hans van Agteren 20.01.2014

Beste Lezers.

In de afgelopen 20 jaar heeft Burgerbelangen Enschede op een positief kritisch wijze politiek bedreven met als leidraad “gewoon samen doen”.

Gewoon met de beide benen op de grond en samen doen, niet passief wachten maar actief oplossen. Met een heldere, nuchtere en praktische kijk op de ontwikkelingen in onze stad. Voor de komende jaren hebben wij er dan ook heel bewust voor gekozen om op dezelfde voet voort te gaan.
Met ons vernieuwde partijprogramma bieden wij voor de kiezers een realistische kijk op de toekomst. Burgerbelangen heeft ook dit keer herkenbare speerpunten, die gericht zijn om de financiële positie van Enschede aan te pakken, de bereikbaarheid te optimaliseren en de veiligheid en leefbaarheid van onze inwoners te vergroten.
Met een gemêleerde kandidatenlijst, met veel en brede kennis en veel frisse gezichten, gaan wij vol vertrouwen de aankomende verkiezingen in, met als doel een brede vertegenwoordiging in de nieuwe raad. Ons werk is nog niet af en we willen er ook de komende vier jaar weer voor de Enschedese burger zijn. Ook de komende jaren blijft ’t wat ons betreft: ‘Gewoon Samen Doen’.

Hans van Agteren