Zehra Ceben; Kandidaat raadslid voor BBE

Zehra Ceben 07.11.2013

Mijn naam is Zehra Ceben. Ik ben 48 jaar, gehuwd heb 3 volwassen kinderen en een kleinzoon van 1,5 jaar.

Ik heb 17 jaar bij de ABN Amro Bank gewerkt en daarna heb ik 11 jaar een financieel adviesbureau gerund. Toen de portefeuille verkocht werd heb ik mij laten omscholen en ben gaan werken als accountmanager bij HKW Personeelsdiensten.
Destijds was ik een van de initiatiefnemers voor een islamitisch deel van de Westerbegraafplaats. Deze is in 2001 in goed overleg met de Gemeente gerealiseerd. Sinds die tijd ben ik ook voorzitter van de stichting die zorg draagt voor het beheer van deze begraafplaats. Ook ben ik al jaren bestuurslid van de vereniging Financiële Dienstverleners Oost Nederland (FDON).
Omdat er in Nederland een tekort is aan hoogopgeleide technici en ICT’ers ben ik op dit moment (samen met een partner) bezig met het opzetten van een bedrijf dat zich erop richt om hoogopgeleide Technici en ICT’ ers als expads naar Nederland te halen.

De reden dat ik voor de partij Burgerbelangen Enschede heb gekozen heeft te maken met het feit dat men als lokale partij, in het belang van Enschede en de Enschedeërs, er gewoon samen voor gaat.