Landelijke contacten??

André Le Loux 13.06.2013

Mevr. Koomen verklaarde in de Twentsche Courant Tubantia haar buitensporig declaratiegedrag door te schermen met haar landelijke contacten.

Het ware beter geweest dat zij haar lokale contacten goed voor elkaar had, dan hadden we in ieder geval de juiste informatie gekregen over bijv. het Sanders complex en de spoortunnel. Deze informatie kregen we niet van de voormalig wethouder. Toen D66 met een aantal moeilijke vragen op de proppen kwam hield ze het gelijk helemaal voor gezien. De spoortunnel had ze financieel niet rond, terwijl ze deed voorkomen alsof dat wel zo was. Met haar landelijke contacten had ze toch zo de ontberende paar miljoen voor elkaar kunnen krijgen ?? Waarom lukte haar dat dan niet?? Landelijke contacten zijn leuk maar leveren meestal niets op, dat hebben we al meerdere keren ervaren. We hebben liever een wethouder die goede contacten heeft met de burgers in onze stad!! En.. goede zakelijke voorstellen worden ook landelijk wel gewaardeerd, of werkt alles alleen maar via het lobbycircuit?? Dat riekt naar corruptie!!!!