Agendapunt Vitale sportvereniging

Niels van den Berg 15.11.2012

In de raadsvergadering afgelopen maandag tijdens de discussie rondom onderwijsbegeleidings-gelden

nam Wallinga al een schot voor de boeg. In de toekomst kan ook de vitale sportvereniging een rol spelen in deze sector. Op dat moment keek ik naar fractievoorzitter le Loux aan mijn rechterzijde en gaf hem een knipoog. Ik ben al enkele weken bezig met de vitale sportvereniging. Vandaar ook dat ik kort geleden vragen heb gesteld aan de wethouder. Deze zijn inmiddels schriftelijk beantwoord maar zijn m.i. niet voldoende beantwoord. Reden voor mij om de ( stichting) vitale sport vereniging op de politieke agenda te krijgen. Dat is wat ik voor de eerstkomende raadsvergadering wil proberen, om zodoende scherp te stellen en er een juist vervolg aan te geven.